Thrillerhouse

for the best thrill in town

duivels dilemma

Tamara heeft een druk leven met haar man, haar kinderen en haar minnaar. Haar jongste dochter Saartje is meervoudig gehandicapt en Tamara is een groot deel van de dag bezig met haar verzorging. Hoewel ze nog een zuster heeft en haar ouders regelmatig op Saartje passen, heeft Tamara het idee dat alleen haar minnaar haar begrijpt. Als haar minnaar verongelukt bij een motorongeluk, blijkt dat slechts de eerste van een reeks noodlottige gebeurtenissen te zijn.

Over de ateur
Esmee Polijt studeerde een blauwe maandag psychologie voor ze zich toelegde op het schrijven van verhalen over normale mensen die tegen hun wil in betrokken raken bij duistere zaken. Het fascineert haar hoever sommige mensen willen gaan om te krijgen wat ze hebben willen of om te beschermen wat ze niet willen verliezen.

Titel: Duivels dilemma
Auteur: Esmee Polijt
Uitvoering: paperback
Genre: literaire thriller
ISBN: 978-94-6260-201-4
Aantal bladzijden: 215

Groteletter Duivels dilemma
ISBN: 978-94-6260-199-4
Aantal bladzijden: 427

Next Post

Previous Post

© 2023 Thrillerhouse

Theme by Anders Norén